1970 - 2022
52 ÅR

L A N D S K R O N A

f  i  l  m  s  t  u  d  i  o

​​Medlemskort för hösten 2022 släpps lördagen den 10 september

med start klockan 10.00 här på hemsidan. Mer information nedan.


Vi kommer också att finnas på Bio Maxim lördagen den 17 september

klockan 10.00 - 12.00 för de som vill köpa medlemskort över disk.


 

Bli medlem                                                                     
Medlemskap löser du här på hemsidan. Medlemskap tecknas terminsvis i samband med att du betalar terminsavgiften. Att du var medlem senaste termin garanterar inte plats. 


Första gången du löser medlemskap via hemsidan behöver du skapa ett "log-in". Filmstudion behöver samla in information för att kunna koppla ett medlemskort till en specifik person. Du fyller därför i dina kontaktuppgifter och bestämmer sedan vilken serie du vill tillhöra dvs vilken tid du vill gå. Därefter betalar du via bankkort eller Swish. Tänk på att det är ditt eget mobilnummer du anger om du betalar med Swish. Om ni är flera i samma hushåll som ska registrera er som medlemmar så behöver ni göra en registrering och ett köp per person. Registreringen ligger sedan kvar i vårt register så kommande terminer kan du bara logga in och köpa ett terminskort. Kom ihåg ditt lösenord!


Den här lilla filmen visar hur det går till: Hur man köper medlemskort


Har du problem eller frågor mejla oss på "landskronafilmstudio@hotmail.com" eller ring Thomas 0732 026925.

Att köpa terminskort manuellt
Alla har inte tillgång till dator eller internet. Vi säljer därför alltid ett mindre antal medlemskort även manuellt dels på ett förköp och dels på bion före en visning. Bio Maxim säljer inga medlemskort!


Medlemsvillkor & integritetspolicy

För att gå på film via filmstudion måste du vara medlem. Du blir medlem i Landskrona Filmstudio när du köper ditt medlemskort/terminskort och du godkänner därmed våra stadgar. Filmstudion är en ideell kulturförening som är religiöst och politiskt obunden. Föreningen är ansluten till paraplyorganisationen Sveriges Förenade Filmstudios. Medlemskapet är personligt och kan inte återbetalas. Landskrona Filmstudio hanterar all medlemsinformation på ett varsamt sätt. Filmstudion hämtar aldrig in några personnummer och har ingen access till medlemmarnas köpinformation via vår medlemskortsförsäljning.


Filmstudions medlemsregister används endast av föreningen och enbart för att sprida medlemsinformation. Efter avslutat medlemskap sparar filmstudion kontaktuppgifter i max 1,5 år.